Skip to main content

Voordragen

U kunt tot  1 juni 2024 een ondernemer ( uzelf, een collega ondernemer of uw werkgever) voordragen voor een of meerdere van de drie categorieën: Ondernemer van het Jaar Maas & Waal, Talent Award en Agro Award.

Hoe werkt het.
Het onderstaande formulier svp gebruiken voor voordrachten in de categorieen Ondernemer van het Jaar  Maas & Waal, Talent Award en Agro Award.  

Voordragen

U kunt een kanidaat voordragen door onderstaande gegevens in te vullen. Wij (de organisatie) benaderen de ondernemer en vertellen dat hij of zij voorgedragen is en vragen of hij of zij mee wilt doen. Bij een positief antwoord ontvangt de ondernemer een voordrachtformulier. Op dit formulier wordt de ondernemer verzocht om meer informatie aangaande Bedrijfsvoering, HRM, Sales, Marketing en PR,Financiën, MVO en Duurzaamheid. Zie hieronder de criteria, die de jury per categorie hanteert.
De jury maakt begin juli de drie genomineerden bekend in de drie categorieen Ondernemer van het Jaar, Talent Award en De Gouden Kraaij Award en gaat dan op bedrijfsbezoek. Tevens ontvangen de genomineerde bedrijven een bezoek van de accountant. Dit bezoek is 100% prive en integer. De accountant zal met niemand de besproken cijfers overleggen, maar geeft alleen door aan de jury of het om een economisch gezond bedrijf gaat met een goede exploitatie en/of vooruitzichten.

Jury
De Jury bestaat dit jaar uit Pieter Bisschop, Jos van den Broek, John Kusters, Sam Enzerink en Peter de Waal. Door deze jury worden de genomineerde bedrijven beoordeeld op:

Categorie Ondernemer van het Jaar Maas & Waal & Talent Award & Agro Award

  • Bedrijfsvoering
  • Personeelsbeleid
  • Marketing, sales en pr beleid
  • Financiën
  • Motivatie van de ondernemer

  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen/ Duurzaamheid
  • Vernieuwing in haar branche & innovatie

Er zijn drie categorieën:

1. De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2024
2. Talent Award Maas & Waal 2024 (een bedrijf dat >2 jaar en < 5 jaar bestaat)
3. De Agro Award ( een bedrijf dat meer dan > 2 jaar bestaat en meer dan > 2 medewerkers heeft)

Wij bedanken u voor uw nominatie en ontmoeten u graag op donderdag 12 november 2024.

Nomineren

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input