Skip to main content

Voordragen

U kunt tot  1 juni 2023 een ondernemer ( uzelf, een collega ondernemer of uw werkgever) voordragen voor een of meerdere van de vier categorieën: Ondernemer van het Jaar Maas & Waal, Talent Award, Winkel van het Jaar en De Gouden Kraaij Award.

Hoe werkt het.
Het onderstaande formulier svp gebruiken voor voordrachten in de categorieen Ondernemer van het Jaar  Maas & Waal, Talent Award en De Gouden Kraaij Award.  Voor de Winkel van het Jaar kunt u een mail sturen aan [email protected] . 

Nieuw: Winkel van het Jaar Maas & Waal
Iedereen kan een winkel voordragen  en u, als eigenaar van een winkel, kunt uiteraard ook uw winkel zelf opgeven, door een mail te sturen aan [email protected] .
Vanaf 1 september krijgt iedereen de gelegenheid op zijn/haar favoriete Winkel van het Jaar  tot 1 oktober  te stemmen. Deze laatste categorie is namelijk een publieksprijs. De lijst met deelnemende winkels wordt eind juni/begin juli bekend gemaakt en vanaf 1 september kan via de deze site gestemd worden. Hiervoor wordt een speciale pagina gemaakt met de deelnemende winkels en vanaf 1 september kan er dan gestemd worden.

Nieuw: De Gouden Kraaij Award

Werk jij bij, ken jij of heb jij een organisatie die zich hard maakt om haar medewerkers te blijven ontwikkelen? Staan factoren zoals een duurzaam HR-beleid, het binden van medewerkers aan jouw organisatie en doorgroeimogelijkheden via interne en/of externe opleidingen hoog in het vaandel? Kortom, staat een leven lang ontwikkelen centraal binnen de organisatie? Dan maakt deze organisatie kans op De Gouden Kraaij Award! 

Ken jij of ben jij iemand die voor De Gouden Kraaij Award in aanmerking komt? 

Cheque 2.500,--
Nomineer deze organisatie dan via de pagina voordragen op deze site en maak kans op een cheque ter waarde van €2.500,- te besteden bij Van Kraaij Educatie om de persoonlijke ontwikkeling van personeel te stimuleren door middel van trainingen, opleidingen en/of cursussen.

Voordragen

U kunt een kanidaat voordragen door onderstaande gegevens in te vullen. Wij (de organisatie) benaderen de ondernemer en vertellen dat hij of zij voorgedragen is en vragen of hij of zij mee wilt doen. Bij een positief antwoord ontvangt de ondernemer een voordrachtformulier. Op dit formulier wordt de ondernemer verzocht om meer informatie aangaande Bedrijfsvoering, HRM, Sales, Marketing en PR,Financiën, MVO en Duurzaamheid. Zie hieronder de criteria, die de jury per categorie hanteert.
De jury maakt begin juli de drie genomineerden bekend in de drie categorieen Ondernemer van het Jaar, Talent Award en De Gouden Kraaij Award en gaat dan op bedrijfsbezoek. Tevens ontvangen de genomineerde bedrijven een bezoek van de accountant. Dit bezoek is 100% prive en integer. De accountant zal met niemand de besproken cijfers overleggen, maar geeft alleen door aan de jury of het om een economisch gezond bedrijf gaat met een goede exploitatie en/of vooruitzichten.
Ter info; de accountant en jury gaan dus niet op bezoek bij de deelnemende winkels voor De Winkel van het Jaar Maas & Waal.

De Jury bestaat dit jaar uit Pieter Bisschop, Jos van den Broek, John Kusters, Sam Enzerink en Peter de Waal. Door deze jury worden de genomineerde bedrijven beoordeeld op:

Categorie Ondernemer van het Jaar Maas & Waal & Talent Award

 • Bedrijfsvoering
 • Personeelsbeleid
 • Marketing, sales en pr beleid
 • Financiën
 • Motivatie van de ondernemer

 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Vernieuwing in haar branche & innovatie

Categorie De Gouden Kraaij Award

 • Consistent Opleiding - en Ontwikkelingsbeleid op zowel vakinhoudelijk als vaardigheden vlak 
 • Duurzaam HR beleid
  (Denk bijvoorbeeld aan medewerkers tevredenheidsonderzoek, Persoonlijk Ontwikkelings Plannen (P.O.P.’s) etc.)
 • Freelance - en stagebeleid
 • Visie op de arbeidsmarkt - werving - en selectiebeleid en samenwerking onderwijs/branche.

Er zijn vier categorieën:

1. De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2023
2. Talent Award Maas & Waal 2023 (een bedrijf dat >2 jaar en < 5 jaar bestaat)
3. De Gouden Kraaij Award ( een bedrijf dat meer dan > 2 jaar bestaat en meer dan > 2 medewerkers heeft)
4. De Winkel van het Jaar Maas & Waal
(Dit is een publieksprijs en hiervoor kan men vanaf 1 september stemmen - volg de informatie op deze site en op de social media Facebookpagina)

Wij bedanken u voor uw nominatie en ontmoeten u graag op donderdag 16 november 2023.

Nomineren

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input