ovhj maaswaal 2018

Ondernemer van het jaar 2018

HEKO PROJECTEN TE DRUTEN– HENRI, HANNIE EN ERWIN KOCKEN

Rabobank Talent Award Maas & Waal 2018  

CARWASH DRUTEN – MARIEN VERHAAF

Agro Award Maas & Waal 2018

DORVAR TE DREUMEL – JEROEN EN ELLEN VAN DOREMALEN

Op dinsdag 6 november heeft Ondernemend Maas & Waal in het Pax Christi College te Druten De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018 en de winnaars van de Rabobank Talent Award Maas & Waal 2018 en de Agro Award Maas & Waal 2018 bekend gemaakt. Ruim 435 ondernemers en bestuurders uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal waren aanwezig in een feestelijk & kleurrijke aula van het Pax Christi College en getuige van de bekendmaking. De avond stond in het teken van de samenwerking tussen Ondernemers, Overheden en Onderwijs.

Presentator Angelique Kruger, bekend van o.a. Zomer in Gelderland, wist hier zeker de juiste invulling aan te geven. De negen genomineerden waren uiteraard eregast. Zij genoten vooraf van een vip diner met collega ondernemers, sponsoren en partners. De genomineerden werden gebracht in auto’s ter beschikking gesteld door De Waal Autogroep en prachtig in beeld gebracht door August Swietkowiak. De bekendmaking werd omlijst met een sfeervolle rode loperontvangst, een openingsact door leerlingen van het Pax Christi College en een back to school entourage voor vipdiner en gezellige naborrel tussen de kleurrijke lockers.

Paul Brouwer, directievoorzitter Rabobank Maas en Waal – Over Betuwe maakte de winnaar van de Rabobank Talent Award 2018 bekend en Burgemeesters Vincent van Neerbos (gem. West Maas en Waal) en Burgemeester Luciën van Riswijk (gem. Druten) reikten respectievelijk de Agro Award en de Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018 uit.

De genomineerden waren dit jaar:

Rabobank Talent Award 2018
- Carwash Druten B.V. t Druten – Marien Verhaaf
- Second Owner  te Boven Leeuwen– Koen van Lent, Bram van Summeren en Peter Stroomberg
- Eigenwijsbouw B.V te Alphen – Bjorn Olligschlager en Wijnand Lemmers

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018
- Heko Projecten BV te Druten - Henrie, Hannie en Erwin Kocken
- Huisman Transport bv te Druten – Harrie Huisman
- ASN Autoschade Service Van Dijk Boven-Leeuwen  – Rien Boschman

Agro Award Maas & Waal 2018
- De Vlieren Groencentrum en Kwekerij te Horssen – Roger en Monique Veens
- Loonbedrijf Dekkers V.O.F te Maasbommel - Maarten Dekkers
- Dorvar BV te Dreumel– Jeroen en Ellen van Doremalen

 

ondernemend maas en waal

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018 is een initiatief van Ondernemend Maas & Waal en wordt georganiseerd door NG Events en BusinessMedia….4all.