Skip to main content

Editie 2019

 

 

Alle 3 de winnaars


Bekijk hier de bedrijfsfilms  >

 

Gefeliciteerd

CATEGORIE ONDERNEMER VAN HET JAAR MAAS EN WAAL 2019
Van Raaij groenverzorging BV – Hans, Jan Willem en Maarten van Raaij

CATEGORIE RABOBANK TALENTAWARD MAAS EN WAAL 2019
Steel & Stockings – Trea van Wamel & Lianne Smits

CATEGORIE AGRO AWARD 2019
Beijer Pluimvee VOF- Ad en Hilde Beijer

Jeroen Vrolijks, directeur bedrijven Rabobank Maas en Waal – Over Betuwe maakte de winnaar van de Rabobank Talent Award 2019 bekend en namens Burgemeesters Vincent van Neerbos (gem. West Maas en Waal) – Sander Bos, wethouder gem. West Maas en Waal en Burgemeester Corry van Rhee Oud Ammerveld (gem. Druten) reikten respectievelijk de Ondernemer van het Jaar en Agro Award 2019. Op dinsdag 5 november heeft Ondernemend Maas & Waal in D’n Bogerd te Druten De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2019 en de winnaars  van de Rabobank Talent Award Maas & Waal 2019 en de Agro Award Maas & Waal 2019 bekend gemaakt. Ruim 380 ondernemers en bestuurders uit  de gemeenten Druten en West Maas en Waal waren aanwezig in het grootste Ondernemers café Vrienden van  Maas & Waal. 


Presentator Stan van den Dobbelsteen, bekend van o.a. het Feestteam, wist hier zeker de juiste invulling aan te geven. De negen genomineerden waren uiteraard eregast. Zij genoten vooraf van een vip diner met collega ondernemers, sponsoren en partners. De genomineerden werden gebracht in auto’s ter beschikking gesteld door De Waal Autogroep en prachtig in beeld gebracht door August Swietkowiak. De bekendmaking werd omlijst met een sfeervolle rode loperontvangst, een openingsfilm, on stage bar optredens , prachtige bokalen van Tingieterij ’t Ambacht en een gezellige naborrel in het grootste Ondernemers Café. 

Wij bedanken alle aanwezigen, hoofdsponsor Rabobank Maas en Waal- Oost Betuwe, official sponsor Van Herwijnen Kreston, partners, vrienden, team van  D’n Bogerd Druten en de organisatie Yvonne van der Bend van Businessmedia4all en Niels Gijsbers van D’n Bogerd voor een zeer geslaagde editie businessevent 2019.

ondernemend maas en waal

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018 is een initiatief van Ondernemend Maas & Waal en wordt georganiseerd door NG Events en BusinessMedia….4all.